Visvingers 4 smaken
OverzichtHaring
Productinformatie
Ingrediënten
Haring, Kabeljauw en Algen
Analyse
Ruw eiwit 61,2%, Ruw vet 6,6%, Ruwe As 4,4%, Ruwe Celstof 0,5%, Vocht 7,5%
Zalm
Productinformatie
Ingrediënten
Zalm, Kabeljauw en Algen
Analyse
Ruw eiwit 70,3%, Ruw vet 15,7%, Ruwe As 4,4%, Ruwe Celstof 0,5%, Vocht 7,5%
Makreel
Productinformatie
Ingrediënten
Makreel, Kabeljauw en Algen
Analyse
Ruw eiwit 59,1%, Ruw vet 8,4%, Ruwe As 4,4%, Ruwe Celstof 0,5%, Vocht 7,5%
Forel
Productinformatie
Ingrediënten
Forel, Kabeljauw en Algen
Analyse
Ruw eiwit 59,1%, Ruw vet 8,4%, Ruwe As 4,4%, Ruwe Celstof 0,5%, Vocht 7,5%