Vis frikandel 4 smaken

Artikel 20 van 22
GRATIS

Kabeljauw en haring

 

Productinformatie

Ingrediënten

Vis stukken (Kabeljauw 85%, Haring 15%) in een omhulsel van Vis Collageen

Analyse

Ruw eiwit 81,0%, Ruw vet 5,7%, Ruwe As 13,0%, Ruwe Celstof – %, Vocht 8,3%

 

Kabeljauw en Zalm

 

Productinformatie

Ingrediënten

Vis stukken (Kabeljauw 85%, Zalm 15%) in een omhulsel van Vis Collageen

Analyse

Ruw eiwit 80,4%, Ruw vet 5,2%, Ruwe As 12,3%, Ruwe Celstof – %, Vocht 9,1%

 

Schol

 

Productinformatie

Ingrediënten

Vis stukken (Schol 95%, Zalm 5%) in een omhulsel van Vis Collageen

Analyse

Ruw eiwit 87,7%, Ruw vet 10,4%, Ruwe As 6,1%, Ruwe Celstof – %, Vocht 8,0%

 

Kabeljauw

 

Productinformatie

Ingrediënten

Vis stukken (Kabeljauw 95%, Zalm 5%) in een omhulsel van Vis Collageen

Analyse

Ruw eiwit 85,5%, Ruw vet 7,9%, Ruwe As 9,2%, Ruwe Celstof – %, Vocht 7,9%

© 2024 Vers vlees Liefde Vrijheid | sitemap | rss