Vis frikandel 4 smaken
OverzichtKabeljauw en haring
Productinformatie
Ingrediënten
Vis stukken (Kabeljauw 85%, Haring 15%) in een omhulsel van Vis Collageen
Analyse
Ruw eiwit 81,0%, Ruw vet 5,7%, Ruwe As 13,0%, Ruwe Celstof – %, Vocht 8,3%
Kabeljauw en Zalm
Productinformatie
Ingrediënten
Vis stukken (Kabeljauw 85%, Zalm 15%) in een omhulsel van Vis Collageen
Analyse
Ruw eiwit 80,4%, Ruw vet 5,2%, Ruwe As 12,3%, Ruwe Celstof – %, Vocht 9,1%
Schol
Productinformatie
Ingrediënten
Vis stukken (Schol 95%, Zalm 5%) in een omhulsel van Vis Collageen
Analyse
Ruw eiwit 87,7%, Ruw vet 10,4%, Ruwe As 6,1%, Ruwe Celstof – %, Vocht 8,0%
Kabeljauw
Productinformatie
Ingrediënten
Vis stukken (Kabeljauw 95%, Zalm 5%) in een omhulsel van Vis Collageen
Analyse
Ruw eiwit 85,5%, Ruw vet 7,9%, Ruwe As 9,2%, Ruwe Celstof – %, Vocht 7,9%